Bli Grønn Med Denne Strategien

Kjendiser kjører smarte biler, og Al Gore har fortalt oss at global oppvarming vil forårsake kaos for oss, men er det noen som virkelig hører på hva disse kjendisene har å si? Glem de berømte menneskene og fortsett å lese denne artikkelen for noen tips og triks, som vil hjelpe deg med å bruke grønn energi til din egen fordel.

Gjør ditt beste for å holde vinduene skyggelagt for sollys. Lukk persienner og gardiner for å holde solen ute om sommeren og hindre varmen i å rømme om vinteren. Hvis du gjør disse tingene, vil du redusere bruken av klimaanlegg gjennom de varme månedene, ettersom hjemmet ditt blir litt kjøligere. Ikke bare sparer dette energi, men det senker strømregningene dine.

Benytt deg av vifter inne i hjemmet. Du kan enkelt bruke gulvvifter eller ha en takvifte installert for å øke luftstrømmen inne i hjemmet. Du kan bruke disse selv om du allerede har et klimaanlegg fordi du kan skru termostaten høyere og bare bruke viftene til luftbevegelse.

Det er viktig at hvis du benytter deg av oppvaskmaskin, at du bare bruker den når du har full belastning. Oppvaskmaskiner forbruker en tilsvarende mengde vann og strøm, uavhengig av om den inneholder en tallerken eller 20. Bruk det lufttørkende, energibesparende alternativet på vaskemaskinen.

Hvis du sliter med å opprettholde lave energikostnader i hjemmet ditt, bør du prøve å sette inn en vanneffektiv strømningsreguleringsskive eller dusjrose som er Triple A-klassifisert. Triple-A-apparater er designet for å redusere mengden energi som brukes i hjemmet ditt, noe som til slutt vil føre til store besparelser.

En vindturbin kan hjelpe deg med å redusere strømregningen med hele 90%. Før du investerer i denne typen utstyr, må du finne ut om vinden er sterk nok til å produsere mengden energi du trenger, og få en profesjonell som hjelper deg med å velge riktig størrelse på turbinen.

Å gjøre endringer i et eksisterende hjem er veldig kostbart. Hvis du vil begynne å bruke grønne energier, bør du tenke på å flytte eller få bygget et nytt hus. Se etter visse funksjoner som rennende vann eller god eksponering for sol og vind når du kjøper en ny eiendom eller et nytt hjem.

Kjøp sollys til hagen og utendørs gangveier. Disse dekorative lysene er relativt billige, og legger ikke til strømregningen. I løpet av dagen absorberer disse lysene kraft fra solen. Om natten lyser de opp området med den lagrede energien. Dette er en fantastisk måte å redusere energiforbruket mens du forskjønner hagen din.

Hvis du er usikker på å gjøre store grønne energiinvesteringer i hjemmet ditt, så ansett fagfolk som rørlegger eller varmeekspert for å komme inn og gi deg en oversikt over dine eksisterende systemer. De vil fortelle deg hvor mye du kan spare ved å oppgradere til mer effektive apparater og systemer, og gir deg også en god ide om hvor mye det vil koste.

Enten det er kjendis, politiker eller forsker, prøver mange mennesker å få befolkningen utdannet om problemene vi vil møte, takket være global oppvarming. Det er flott at du tar deg tid til å lære hva du kan gjøre for å hjelpe, så legg tipsene du har lest her til bruk og kom i gang i dag!