Hjemmet ditt er slottet ditt, men har du noen gang vurdert hva som driver det? Grønn energi er en flott løsning som du kan implementere i ditt eget hjem, for å rydde opp i miljøet og senke regningene. Les videre for noen enkle strategier som du kan begynne å bruke akkurat nå.

For grønn energibruk i hjemmet ditt, bør du bytte alle glødelampene dine til de nye energieffektive lysstoffrørene. Ikke bare vil du spare en pakke på energiregningen, men du vil bidra til å spare energi for fremtidige generasjoner og redusere din egen innvirkning på strømnettet i byen din.

Bytt de gamle glødelampene dine mot høyeffektive LED eller kompakte lysrør. Disse pærene bruker langt mindre strøm enn glødelamper, og de kommer i størrelser som passer til de fleste eksisterende inventar. Selv om kostnadene foran er generelt høyere, vil de fleste av disse pærene vare i årevis før de brenner ut.

Sett datamaskinen slik at den går i dvale når du ikke bruker den i mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, gjør de ikke det, og bør ikke brukes som et alternativ til å plassere datamaskinen i hvilemodus.

Bare å rengjøre eller bytte filter på ovnen din kan redusere strømkostnadene betydelig. For mye smuss eller støv som er bygd opp i ventilasjonene, kan gjøre mer varme nødvendig for å varme huset. Det tar bare kort tid å rengjøre disse, og du vil merke endringen i regningene dine!

En vindturbin kan hjelpe deg med å redusere strømregningen med hele 90%. Før du investerer i denne typen utstyr, må du finne ut om vinden er sterk nok til å produsere mengden energi du trenger, og få en profesjonell som hjelper deg med å velge riktig størrelse på turbinen.

For å praktisere gode grønne energivaner, bør du prioritere å resirkulere hjemme. Alt som kan resirkuleres, skal sorteres og lagres i en papirkurv. Ved å gjøre dette tar du en aktiv rolle i å sørge for at miljøet er trygt for alle, samtidig som du reduserer energikostnadene.

Slå av alle apparater. Når du ikke bruker apparater hjemme, må du gjøre det til en vane å slå dem av når de ikke er i bruk. Elementer som TV-apparater, datamaskiner og lys skal alle være av slik at du kan forhindre uønsket energibruk. Ikke bare er dette bra for å bruke mindre energi, din strømregning vil også være mye mindre!

I noen områder av verden kan folk registrere seg for vind og geotermisk energi fra sin kraftleverandør. Dette er vanligvis litt mer penger, men det er grønn energi du kjøper og ikke trenger å investere i maskineriet for å lage det. Dette hjelper til med å gjenoppleve stresset for fossilt brensel fra energiselskapet ditt.

Et rent miljø er nøkkelen til å sikre at vi fortsetter å ha maten og vannet vi trenger for å overleve. Det er opp til hver enkelt å spille sin rolle, og en flott start på den delen er å bruke ideene i denne artikkelen til å «grønnere» energiforbruket ditt. Begynn å implementere det du har lært, og høst fordelene!