Du vet sikkert om grønn energi. Du kan gjøre et par ting, og tror det er nok, eller du kan ikke ha gjort noe relatert til grønn energi siden det ble en så populær idé. Uansett hva din erfaring med grønn energi, her er noen gode forslag for å sikre at du kan bruke grønn energi, i hvert fall litt.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Når batteriladere og annen elektronikk ikke er i bruk, kobler du dem fra. De kan ikke være i bruk, men elementer som mobiltelefon ladere, bærbare datamaskiner og MP3-spillere trekke energi når venstre plugget i.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Ta deg tid til å tørke klærne dine naturlig. Tørketrommelen i hjemmet tar opp mye energi og det er ganske enkelt å bare henge klærne og la dem lufttørke. Hvis du trenger å bruke tørketrommelen, så sørg for å rense ut lo for å hjelpe den til å arbeide mer effektivt.

Når du ikke bruker apparatene, bør du sørge for at de er slått av. Hvis du er i et rom, må du kontrollere at lyset er slått av når du avslutter. Hvis du forlater hjemmet ditt, må du kontrollere at TV-en er slått av. Disse små tingene kan i stor grad redusere mengden energi du bruker i hjemmet ditt, som vil gi deg litt ekstra penger i lommen i slutten av måneden.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Nå som du har lest litt om hvordan du bruker grønn energi, bør du ha noen ideer i hodet for å gjøre hjemmet ditt mer grønt. Bruk ideene i denne artikkelen for å komme i gang, og for å gi deg konkrete tiltak du kan ta i dag for å sikre at du lever grønt.

http://elbil-lader-hjemme.com